Tagasiside 2019

neljapäev, 25. mai 2017

Pildikesi 4. päevast





























5. c marsisammul matkamas





Regilaulu loomine ja räppimine vaheldumisi rütmipillikompositsiooniga.



Guašimaal - fantaasiamaal


Hoiame loodust - taaskasutame










Ettevalmistused õhtuseks mereteemaliseks karnevaliks
Väsinud kunstihuviline :)























Tänane laagripäev oli hästi naljakas, sest me mängisime jalgpalli. Seal me kukkusime hästi palju liiva sisse. Me õppisime muusikas ise regilaulu ja räppi tegema. Kunst oli väga põnev, sest me maalisime suurt pilti, mis oli tehtud endaloominguliselt. Õhtul on tulemas veel suur karneval, mis tundub lahe. Täna on selle nädala kõige põnevam päev.
Sandra Toll (grupp A2)

Tänases päevas õppisime taaskasutama vanasid ajalehti ja tegime nendest igasuguseid vägevaid asju. Õppisime ka muusikat, mis oli sellel aastal õpitud, ja mängisime ka pille. Päeva lõpuks ütlen, et see oli suht lahe päev, ainult mulle see õhtune üritus ei meeldi, aga pole hullu, kannatan ära.
Raiko Silberk (grupp A2)

Täna oli meil muusikatund, kus õppisime räppima ja regilaule tegema. Lisaks tegime paberist igasuguseis aluseid, mis oli väga lahe, aga aeganõudev. Õppisime tegema tankat. Mängisime ka rannajalgpalli, mis meeldis enamikule meist ja osadele tuli mõte ka minna jalgpallitrenni. See oli väga väsitav, sest pidi palju jooksma.
Annaliisa Lindau, Ebeliis Truu, Kelian Liks (grupp A1)


Tänane päev algas kõige paremini, kuna nüüd oli ärgata võõras kohas juba lihtne. Täna oli meie 5 km matkapäev. Pärast matka oli meil kaks vahvat töötuba. Täna õhtul oli äge disko ja kõik grupid esinesid oma etteastetega. Õhtuoode oli paljude arvates täna parim senistest päevadest.
Kerttu Aru

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Tänusõnad!